Gigolo in Londen

Mijn ervaring met het boeken van een gigolo in Londen

Een paar maanden geleden vloog ik voor zaken naar Londen en verbleef daar een week. Mijn dagen werden in beslag genomen door trainingslessen, maar mijn avonden waren vrij en ik wilde de bezienswaardigheden van de stad zien.
Er was zo veel om uit te kiezen - vijfsterrenrestaurants, het theater, muziekpodia, musea, kunstgalerijen... ik kon maar moeilijk beslissen wat ik wilde doen.

Ik wilde geen auto huren, maar ik was een beetje nerveus om alleen met de metro te reizen, vooral 's nachts. Ik sprak met de liftboy van mijn hotel op de eerste ochtend, voordat mijn trainingsprogramma voor die dag begon, en hij stelde voor dat ik een gigolo zou proberen.

londen

Company in Londen

"Huur een kerel in voor de avond en kijk of het je bevalt. Vertel hem dat je nieuw bent in Londen en wat je interesses zijn, en hij zorgt ervoor dat je alles ziet. Dat is de beste manier om Londen te verkennen, met iemand die verstand heeft van de stad."

Omdat ik nooit ergens heen reis zonder mijn laptop - zelfs niet in het buitenland – kon ik online zoeken naar een website met gigolo’s in Londen. Zo kwam ik bij High Class Gigolo.
Ik belde ze op, legde uit dat ik helemaal uit New York City kwam en vertelde wat ik wilde - iemand die me mee uit eten nam en me de stad liet zien. En ik vertelde hen welke gigolo ik wilde.

Die middag, laat in de middag, wachtte mijn gigolo me op in de lobby van mijn Londense hotel. Hij zag er precies zo uit als zijn foto op de website, wat leuk was om te zien, en was leuk maar casual gekleed.
Ik vertelde hem ook wat ik wilde - een rondleiding door de stad van iemand die alle beste restaurants kende en alle beste plaatsen die een toerist zou moeten zien.

londen taxi

Londen musea

Die eerste avond stelde hij voor het British Museum en de National Portrait Gallery te bezoeken, en daarna te gaan eten. En de liftboy had gelijk. Mijn gigolo wist alles. We namen de metro en hij legde me uit hoe het systeem werkte en wees me op de kaarten met kleurcodering. Het is echt heel eenvoudig als je er eenmaal aan gewend bent! Eigenlijk vond ik het heerlijk om de metro te nemen.

Dat was een van de doelen op mijn bucketlist, om met de Londense metro te reizen en bovenop een dubbeldekkerbus te rijden. Dus gingen we naar het British Museum, en liepen er rond, en deden mee aan een van de rondleidingen. Het was eigenlijk een rondleiding van 2 uur.

Ik vond de rondleiding erg leuk, en het was leuk om hem met iemand anders te doen, zodat ik niet helemaal alleen hoefde te zijn. Toen we vervolgens naar de National Gallery gingen - het is maar een klein stukje lopen van het British Museum, ik had geen gids nodig - wist mijn gigolo alles over alle schilderijen van het Engelse koningshuis en vertelde me er alles over.

Daarna gingen we naar een nabijgelegen bistro die ik in mijn eentje waarschijnlijk nooit gevonden zou hebben, en aten er "klassieke Britse gerechten," zoals ze het op het menu noemden. Ze hadden zelfs een bar waar we na afloop wat gingen drinken.

Ik genoot zo van de avond dat ik met mijn gigolo afspraken maakte om hem de volgende middag te ontmoeten voor een tour met een dubbeldekkerbus door de stad. Het is zoveel leuker om rondleidingen met iemand anders te doen, vooral als die iemand de stad op zijn duimpje kent en je dingen kan aanwijzen.
Toen we klaar waren met de rondleiding heb ik wat gewinkeld - hij stelde de winkels voor, en droeg mijn tassen voor terug naar het hotel.

gigolo in londen

Door een gigolo in te huren, merkte ik dat ik veel meer van mijn vrije avonden genoot dan ik dacht. Ik leerde veel over de stad, qua geschiedenis, maar ook over restaurants en winkels die alleen de plaatselijke bevolking zou kennen.
Toen ik op mijn laatste dag in de stad naar het vliegveld vertrok, vertelde ik de liftboy dat ik een geweldige tijd had gehad en bedankte hem voor het voorstel om een gigolo in te huren om me door Londen te leiden.
Hij glimlachte en zei dat het allemaal bij de service hoorde!

High Class Gigolo

Wij zijn High Class Gigolo. Een groep van mooie, intelligente en sexy High Class Gigolo’s.

We spreken graag af met man, vrouw of stel. Onze thuisbasis is Izegem. Daar kunnen we ook ontvangen in een stijlvol en luxueus appartement. Uiteraard kun je een High Class Gigolo voor een outcall afspraak maken.  We spreken voornamelijk af in België, maar werken wereldwijd.

Wil ook jij een afspraak maken of meer informatie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven