High Class Gigolo

High Class Gigolo Vriend

Tijd doorbrengen met een High Class Gigolo is voordelig omdat hij geen voortdurend toezicht nodig heeft en sociaal is. Het is leuk om tijd met hem door te brengen in een vliegtuig, in een hotelkamer, of op een feest of bar. Elke reis zal frisse aspecten van je persoonlijkheid onthullen die je lang zullen bijblijven. Is dat alleen al niet een beetje geld waard? Ga er even tussenuit, maak een trektocht, of bekijk enkele interessante bezienswaardigheden. En doe het allemaal terwijl je vergezeld wordt door een lieve, intelligente en sexy metgezel.

Uitgebreide expertise stelt de High Class Gigolo in staat een onderhoudende expeditie te leiden, het menu in een restaurant te bespreken en allerlei andere dingen doen om je vrije tijd te verruimen. De charmante creativiteit van de High Class Gigolo zal je blijven vermaken; bovendien zul je zijn gezelschap ongetwijfeld op prijs stellen en wel zozeer dat je de jongen steeds weer zult uitnodigen om de uren van verrukkelijke ontspanning te herhalen bij de eerste gelegenheid die zich voordoet.

high class gigolo

High Class Gigolo vakanties aan zee

Vakanties aan zee met een charmante reisgenoot zullen een onuitwisbare indruk achterlaten. Je zult je niet alleen kunnen ontspannen, maar ook kunnen converseren met een goed geïnformeerde gesprekspartner en zijn heerlijke lichaam en prachtige gelaatstrekken bewonderen. Als je van actief vermaak houdt, zal een jongen je graag vergezellen naar bowlen, een tennisbaan, of een biljartzaal, waar hij je je spelpartner wordt. Bovenal zijn elitaire reisgezellen goed voor je gemoedsrust, en alleen dan om eventuele doelen te bereiken. Je wilt je vrije tijd op een leuke manier doorbrengen, maar je weet niet zeker hoe of met wie je dat moet doen. De kennismaking met een mooie High Class Gigolo is het fijnste antwoord! Je zou hem kunnen vergezellen naar de film, een nachtclub, een deftig restaurant, of gewoon om vrienden te zien met wie je in je vrije tijd plezier zult maken en genieten!

High Class Gigolo Vriend

Fijne tijd samen

De relaxte houding van een High Class Giglo zal je in staat stellen vrijuit met hem te communiceren en zoveel plezier te hebben als je wilt. Niemand zal doorhebben dat je niet zijn zielsverwant bent als je hem als zodanig voorstelt.

Een High Class Gigolo zal met zijn spreekvaardigheid en een sterk gevoel voor humor de ziel worden van ieder gezelschap, en je zult blij zijn dat hij met je meeging! Een model van hoge kwaliteit kan elk feest gedenkwaardig maken. Hij zal een geweldige aanwinst zijn voor de kennissenkring van elke echte man, vrouw of stel.

Mooie High Class Gigolo

High Class Gigolo

Wij zijn High Class Gigolo. Een groep van mooie, intelligente en sexy High Class Gigolo’s.

We spreken graag af met man, vrouw of stel. Onze thuisbasis is Izegem. Daar kunnen we ook ontvangen in een stijlvol en luxueus appartement. Uiteraard kun je een High Class Gigolo voor een outcall afspraak maken.  We spreken voornamelijk af in België, maar werken wereldwijd.

Wil ook jij een afspraak maken of meer informatie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven