Gigolo Boeken

Een gigolo boeken - Waar moet ik op letten bij het boeken van een gigolo?

Wil je graag een gigolo boeken, maar heb je nog veel vragen en voel je je een beetje onzeker? Geen wonder, het is niet zo gemakkelijk om de juiste man te vinden, laat staan om hem op een ongecompliceerde manier te ontmoeten op een "leuke date". Met dit artikel geven we je een klein overzicht van de belangrijkste do's en don'ts, zodat er niets misgaat op je avontuur met een gigolo.

gigolo boeken

Een gigolo boeken gemakkelijk gemaakt - Hier vind je de belangrijkste do's en don'ts voor het perfecte gigolo avontuur

Een gigolo boeken - hier zijn de Do's

De hoeksteen van het komende avontuur is het boeken van een gigolo. Als je een gigolo hebt gevonden, is het belangrijk dat vooraf wordt verduidelijkt voor welke gebeurtenis (huisbezoek, hotelbezoek, vrijetijdsbegeleiding) de gigolo wordt geboekt. De plaats van de ontmoeting, het tijdstip en de duur ervan moeten worden bepaald. Elke gigolo laat in zijn profiel zien wat hem bijzonder maakt, welke ontmoetingen mogelijk zijn en welke voorkeuren hij kan bedienen.

In ieder geval kan een gewenste datum worden opgegeven. Deze krijgt in de regel ook voorrang.
De vergoeding van de begeleider hangt samen met de lengte van de afspraak (bijv. 3u of overnachting) en de reistijd.
De totale kosten van de boeking bestaan uit de gigolo-vergoeding, de reiskosten, de hotelkosten en de bijkomende kosten van de date, zoals eten, drinken of kaartjes. De honorariumkosten zijn te zien in het betreffende profiel. Reiskosten moeten individueel worden berekend met het opgegeven kilometertarief, afhankelijk van de afstand tot de plaats van boeking.

Individuele verzoeken die niet zichtbaar zijn in het profiel van de gigolo of de aangeboden evenementen kunnen nader worden toegelicht aan de gigolo bij de boekingsaanvraag. Verzoeken voor de dresscode kunnen ook gespecificeerd worden. Tip voor het boeken van een gigolo: In het algemeen kan men zeggen dat hoe preciezer de date-ideeën aan de heer worden meegedeeld bij het doen van de aanvraag, hoe beter. Alle wensen kunnen natuurlijk vooraf persoonlijk met de gigolo besproken worden.

Er moet voldoende tijd zijn voor beide partijen om vooruit te plannen . Als een afspraak voor een datum specifieker wordt, raden we aan om de beschikbaarheid op de gewenste datum te controleren via een boekingsaanvraag, liever vroeg dan te laat. Tip voor het boeken van een gigolo: De gigolo’s zijn in trek en hebben waarschijnlijk al enkele afspraken in hun agenda geblokkeerd. Vooral bij langere vakantiebegeleidingen is het raadzaam om direct te informeren naar de boeking en daarna alles persoonlijk toe te lichten.

Of er een aanbetaling nodig is en in welk bedrag staat in het profiel van de begeleider. De aanbetaling (indien gevraagd) en, indien nodig, de reiskostenvergoeding moeten discreet vooraf worden overgemaakt via Payconic of SEPA-overschrijving. De vergoeding moet aan het begin van de date contant in een envelop aan de callboy worden overhandigd.

Verplichte condooms zijn standaard in deze branche. Elke gigolo heeft zijn eigen merk, waar hij zich prettig bij voelt en goede ervaringen mee heeft. Het is voor de klant niet nodig om condooms mee te nemen.
Communicatie is een basisvoorwaarde voor "kennismaking". Vanaf het eerste contact moet er een aangename en vertrouwensvolle sfeer ontstaan. Alleen zo kunnen wensen worden uitgesproken en angsten worden weggenomen.

hoe kan je een gigolo boeken

Tip voor het boeken van een gigolo: De klant bepaalt hoe de gigolo contact met haar/hem opneemt.

Hiervoor zijn verschillende communicatiekanalen beschikbaar, waaruit de klant vrij kan kiezen. Na het versturen van het verzoek neemt de gigolo onmiddellijk contact op met de klant via het voor haar gekozen kanaal.
De ontmoeting zelf moet plaatsvinden in een aantrekkelijke sfeer en idealiter ook een zeer goede service omvatten. In de regel hoeft de gigolo zich niet met zijn of haar echte naam aan te melden, maar gaat direct naar de hotelkamer. Ook hier geldt absolute discretie .

Tip voor het boeken van een gigolo : maak gebruik van de gratis service!

Als je algemene vragen hebt of als je ons gewoon wilt spreken over advies, zijn we natuurlijk altijd beschikbaar als onafhankelijk contactpersoon. Zij het via onze Whatsapp service , e-mail of telefonisch.

Een gigolo boeken - Hier de Dont's

Het spreekt voor zich dat het afgesproken honorarium in de envelop zit (tenzij anders overeengekomen) en op de afgesproken locatie wordt overhandigd. Een absolute no-go is als er ter plekke of tijdens de ontmoeting opnieuw over de prijs wordt onderhandeld. Het honorarium is vooraf vastgesteld en overeengekomen. Achteraf afdingen vernietigt niet alleen de vertrouwensvolle sfeer ter plaatse, maar kan zelfs leiden tot het onmiddellijk afbreken van de date.

Elke gigolo staat open voor de wensen van de klant. Toch moet je niet ongevraagd een tweede persoon meenemen op een date als dat niet vooraf besproken is. De gigolo zal, volkomen verrast, meestal instemmen als de vergoeding dienovereenkomstig naar boven wordt gecorrigeerd. Maar het kan ook voorkomen dat op zo'n korte termijn niet aan de wensen kan worden voldaan en de date vervolgens in duigen valt.

Discretie is een essentieel onderdeel van het bedrijfsmodel en moet natuurlijk altijd door beide partijen in acht worden genomen. Een gigolo heeft net als ieder ander persoon een privéleven. De privacy van een gigolo is net zo belangrijk om te beschermen en te respecteren als die van de klant.

Of er na de ontmoeting verder gecommuniceerd zal worden, dient tijdens of na de ontmoeting besproken te worden. In het algemeen handelt een gigolo altijd zelfstandig en kan natuurlijk ook een klant weigeren. Tip bij het gigolo boeken: het moet voor beide partijen kloppen. Vriendelijke en respectvolle communicatie en een waarderende omgang met elkaar moeten altijd gehandhaafd blijven. Een ontmoeting wordt door de gigolo meestal bij voorbaat afgezegd als hem niet het nodige respect wordt getoond.

Verliefdheid - een gevoelig onderwerp.

Het gebeurt vaak dat in de roes van gevoelens percepties ontstaan die lijken op verliefdheid. Klanten moeten weten dat deze dienst echt aanvoelt en toch maar een bepaalde tijd duurt.
Ontevredenheid ter plaatse? We zijn allemaal mensen. In uitzonderlijke gevallen kan het natuurlijk gebeuren dat een date niet verloopt zoals beide partijen graag zouden willen. Misschien stonden de ideeën van de klant hier en daar iets te ver van de werkelijkheid af? Of voelt een van de partijen zich op korte termijn qua gezondheid niet goed? Er kan van alles gebeuren. Het is belangrijk dat wanneer je elkaar ontmoet en ter plekke prompt en open communiceert.

Alleen dan heeft de gigolo de kans om iets aan de huidige situatie te veranderen. Alle gigolo’s zijn warm, slim en hoffelijk. Ze zullen je altijd begripvol tegemoet treden en samen met jou tot een bevredigende oplossing komen.
Wanneer je belt met een onderdrukt nummer , vragen we je begrip voor het feit dat acceptatie niet mogelijk is. Wij garanderen absolute discretie, daar kunnen onze klanten op vertrouwen. Tip voor het gigolo boeken: Als je ons persoonlijk moet spreken, maak dan gewoon een bel-afspraak. Wij nemen dan op de gewenste datum betrouwbaar contact met je op via de door jou opgegeven route. Makkelijker kan het niet, we zien je graag tegemoet.

boeken gigolo

High Class Gigolo

Wij zijn High Class Gigolo. Een groep van mooie, intelligente en sexy High Class Gigolo’s.

We spreken graag af met man, vrouw of stel. Onze thuisbasis is Izegem. Daar kunnen we ook ontvangen in een stijlvol en luxueus appartement. Uiteraard kun je een High Class Gigolo voor een outcall afspraak maken.  We spreken voornamelijk af in België, maar werken wereldwijd.

Wil ook jij een afspraak maken of meer informatie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven