Travelcompanion Gigolo

De Perfecte Travelcompanion gigolo.

Hoe vind je die? Heel vaak ga ik als onafhankelijke gigolo verder dan mijn neus lang is om aan de verwachtingen van mijn klant te voldoen. Naast het verlenen van erotische diensten, bied ik me ook aan als date, diner partner, of gewoon als travelcompanion gigolo voor diegenen die zakelijke evenementen of zaken bijwonen.

Travelcompanion gigolo voldoe aan hoge normen

Natuurlijk voldoe ik aan de hoogst mogelijke normen. Ik ben bekwaam, veelzijdig, flexibel en natuurlijk adembenemend mooi. Ik offer alleen het beste van het beste aan, dat wil zeggen mijn oogverblindende persoonlijkheid, uitstekende gespreksvaardigheden en er prat op gaan de beste gigolo te zijn.
Met deze veelzijdigheid in gedachte kan je me ook boeken als travelcompanion gigolo.

travelcompanion gigolo

Wat is een travelcompanion gigolo?

Heel eenvoudig gezegd is een travelcompanion gigolo, een gigolo die beschikbaar is om je te vergezellen op reizen naar waar ook ter wereld, voor hoe lang je maar wilt.

Welke voordelen heeft een Travelcompanion gigolo?

Als travelcompanion gigolo vergezel ik heren, dames en stellen op zakenreis over de plas of op vakantie naar prestigieuze plaatsen. Ikzelf voel me volledig op mijn gemak in luxe etablissementen en verfijnde restaurants. Leuk is het als klanten met me pronken aan hun zijde rond de zwembaden van luxe hotels, schitteren op overzeese bedrijfsevenementen of op VIP decks van prestigieuze festivals.

Het spreekt vanzelf dat je onbeperkte toegang mij hebt tijdens alle privé-tijd die je samen in het buitenland hebt. Jouw tevredenheid heeft altijd mijn hoogste prioriteit. Als je met respect en begrip handelt, zal je niet twijfelen om me opnieuw uit te nodigen op je volgende reis als je reisgezel.

Travelcompanionship

Wat is de prijs voor travelcompanionship?

Hou in gedachte dat je alle financiële verplichtingen zelf moet dekken, ook de uitgaven tijdens de vakantie zelf. Dus alle reis, transport, horeca en hotelkosten voor jou en mij als jouw travelcompanion gigolo. Wat de prijs van mij als jouw travelcompanion betreft kan je in eerste instantie kijken op mijn prijzenpagina. Zo heb je een idee voor de korte tripjes en weekendjes weg. Neem contact met me op voor de prijs voor een reis voor langere periode.

Een travelcompanion gigolo is het nieuwste fenomeen in de gigolowereld. Een mooie man aan je arm hebben tijdens een persoonlijke vakantie of een zakenreis kan een wereld van verschil maken. De wereld is aantrekkelijker als er een mooie man aan je zijde staat. Heb je momenteel een reis naar het buitenland gepland en ga je alleen, overweeg dan om me mee uit te nodigen om je reis echt onvergetelijk te maken.

travel with a gigolo

High Class Gigolo

Wij zijn High Class Gigolo. Een groep van mooie, intelligente en sexy High Class Gigolo’s.

We spreken graag af met man, vrouw of stel. Onze thuisbasis is Izegem. Daar kunnen we ook ontvangen in een stijlvol en luxueus appartement. Uiteraard kun je een High Class Gigolo voor een outcall afspraak maken.  We spreken voornamelijk af in België, maar werken wereldwijd.

Wil ook jij een afspraak maken of meer informatie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven