Vip Diensten

Van Welke VIP diensten kan je genieten?

Als Gigolo zijn we er om ervoor te zorgen dat je een ongelooflijke ervaring krijgt. Een van de manieren waarop we dat doen is door een breed scala aan VIP diensten aan te bieden. Zo zijn er verschillende VIP diensten waar je als man, vrouw of stel op kunt verheugen als herinnering aan je tijd met mij.

Reserveringen voor een diner

Overweeg om met mij naar een leuk restaurant te gaan. Naar welk restaurant ga je? Als VIP dienst kan ik je adviseren. En zelfs reserveren. Je kunt me vertellen wat je budget is en ook van welk soort keuken je wilt genieten. Ik kan dan restaurants voorstellen en zelfs de reserveringen voor je maken. Zo ben je verzekerd van een heerlijke maaltijd zonder dat je de tijd hoeft te nemen om de details uit je drukke dag te halen.

vip diensten

Attracties

Er zijn zo veel verschillende attracties die je in heel België kunt bezoeken. Misschien wil je het bij enkele van de meer populaire bezienswaardigheden houden, of misschien wil je eens iets anders bekijken. Misschien wil je zelfs een van de producties zien die in een plaatselijk theater aan de gang zijn. Door gebruik te maken van mijn VIP diensten kunnen we de hele avond plannen. Ik kan theaterkaartjes boeken, rondleidingen voor je plannen, en nog veel meer.

Privé auto verhuur

Je wilt waarschijnlijk niet afhankelijk zijn van plaatselijke taxi's of de metro om je overal te brengen waar je heen moet als je met een Gigolo op stap bent. In plaats daarvan kan een privé huurauto de betere oplossing zijn. Ik kan voor de details zorgen, inclusief het boeken van een sedan of limo voor de avond. Een chauffeur kan je bij je thuis ophalen en je dan het nodige vervoer door de stad verschaffen, zodat je in stijl naar alle verschillende gelegenheden kunt komen.

vip diensten limo

Diverse VIP diensten op maat

Er zijn ook enkele diensten op maat waarvoor je bij mij terecht kunt. Of je nu hulp wilt bij het kiezen van het juiste event, hoe je de avond wilt doorbrengen, of bij het reserveren van een hotel, ik ben er om je te helpen. Als je wilt dat we bloemen bij je thuis laten bezorgen of zelfs champagne achter in de limo, laat het me weten en we helpen je graag met alle details die de totale ervaring kunnen verbeteren.

Tijd doorbrengen met een Gigolo kan net zijn wat je nodig hebt om wat plezier te hebben in je drukke leven. Als je het druk hebt met werk, heb je niet veel tijd om te plannen. Er zijn een paar details die gedaan moeten worden voordat ik bij je aanbel. Met mijn VIP diensten kunnen die details door me afgehandeld worden, zodat het voor jou een ding minder is om je mee bezig te houden.

vip diensten op maat

High Class Gigolo

Wij zijn High Class Gigolo. Een groep van mooie, intelligente en sexy High Class Gigolo’s.

We spreken graag af met man, vrouw of stel. Onze thuisbasis is Izegem. Daar kunnen we ook ontvangen in een stijlvol en luxueus appartement. Uiteraard kun je een High Class Gigolo voor een outcall afspraak maken.  We spreken voornamelijk af in België, maar werken wereldwijd.

Wil ook jij een afspraak maken of meer informatie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven